Könyvelés – Könyvelő Szegedi Irodánkban

/Könyvelés – Könyvelő Szegedi Irodánkban
Könyvelés – Könyvelő Szegedi Irodánkban 2017-03-30T11:26:52+00:00

Vegye igénybe minőségi könyvelő szolgáltatásunkat. A Könyvelés Szegedi irodánkban lesz elvégezve!

Az EU-TAX Kft. helyszíni és online könyvelés mellett vállal hagyományos módon történő könyvelő szolgáltatást, amelyet a saját irodájában végez el. Kérjük olvassa el milyen előnyökkel jár és kinek ajánljuk ezt a formáját a könyvelésnek.

Mikor szükséges

Hagyományos könyvelésHa Ön, mint a vállalkozás vezetője ragaszkodik a hagyományos könyvelő megoldásokhoz és nem kedveli az online módszereket.

pcNincs megfelelő technikai háttere és ideje a dokumentumok digitalizálásra adatok rögzítésére, továbbításra.

kézNem szeretné, hogy irodájában vagy telephelyén végezzük el a könyvelés munkálatait.

Előnyök

Könyvelő bizonylatokA könyvelés bizonylatok tárolásáról és megőrzéséről mi gondoskodunk.

conferenceFelkészült naprakész tudással rendelkező könyvelő csapatunk bármilyen jellegű kérdésére tud válaszolni. Vállalkozását érintő jogszabályi változásokról személyesen tájékoztatjuk. Előre egyeztetett időpontban az iratok átadásakor lehetőség van konzultációra, egyeztetésre.

könyvelés árajánlat itt

Könyvelő szolgáltatás árajánlatKérjen egyedi árajánlatot könyvelő szolgáltatásunkra vagy hívjon!
Telefon:
+36 30 244 0277

Árajánlat

Mit teszünk

01Ügyfeleink által rendelkezésre bocsátott bizonylatok és dokumentumok alapján elvégezzük a jogszabályok alapján előírt könyvviteli szolgáltatásokat.

02Vállalkozása eredményei alapján javaslatot teszünk az adók és egyéb járulékos kötelezettségek optimalizálására.

03Tanácsod adunk, hogy vállalkozása minden olyan költséget eltudjon számolni, amelyre a jogszabályok lehetőséget biztosítanak. Felhívjuk a figyelmét vállalkozásában előforduló hibákra és hiányosságokra, amelyekért egy esetleges ellenőrzés során büntetés járhat.

04Igény esetén segítséget nyújtunk forrásszerzésben. Megmutatjuk az új pályázati lehetőségeket, amelyek megvalósulása révén bővíteni, fejleszteni tudja vállalkozását. Segítséget nyújtunk a pályázat benyújtásához szükséges adminisztratív teendőkben. Banki hitel esetén véleményezzük, hogy a választott konstrukció hogyan fogja befolyásolni vállalkozása működését és eredményeit, mérlegeljük a kockázati tényezőket.

05Amennyiben igényli, pénzügyi szempontból véleményezzük üzleti szerződéseit. Szakmai könyvelő támogatásunkkal segítséget nyújtunk, hogy Ön vállalkozása számára a legjobb döntést hozza és elkerülje az előnytelen elkötelezettségből származó következményeket.

06E-fiókot biztosítunk, amelynek segítségével naprakészen nyomon tudja követni bevételei és kiadásait, áfa fizetési kötelezettségeit, munkavállalókkal kapcsolatos járulék terheit és egy vállalkozásával kapcsolatos pénzügyi adatait.

Könyvelés irodánkban árajánlat kérésKérjen egyedi árajánlatot a Könyvelés szolgáltatásunkra vagy hívjon!
Telefon:
+36 30 244 0277

Árajánlat

 

 

További részletek

Ha többet szeretne kapni könyvelőjétől, mint adatrögzítést, érthetetlen jogszabályi hivatkozást, akkor keressen fel minket. Mi tudjuk, hogy a vállalkozások vezetőit nem a jogszabályok érdeklik, hanem a lehetőségeik, amelyekről eddig tájékoztatást idáig nem kaptak meg a könyvelőjüktől.

A precíz, korrekt, megbízható könyvelés rendkívül fontos egy vállalkozás életében. Egy felkészült könyvelő munkájával pénzt takaríthat meg a vállalkozás, és helytelen gazdasági döntéseket előzhet meg. A stabil könyvelés növeli a cég értékét.

Feladatunknak nem csak a beérkező számlák egyszerű könyvelését tekintjük, tisztában vagyunk azzal, hogy a vállalkozások vezetői pontos adatokat várnak a bevételekről és költségekről, azok fajtáiról, a cég eredményességéről, a várható fizetési kötelezettségekről, és nem utolsó sorban a cégére vonatkozó adózási tanácsokat szeretnék megkapni.

Kiváló csapatmunkánk eredménye, hogy könyvelőink bármilyen helyzetben képesek helyettesíteni egymást, így nem fordulhat elő az, hogy kérdése hosszabb ideig megválaszolatlan marad, vagy nem kapna megfelelő tájékoztatást fizetési kötelezettségeiről.

A könyvelés feladataira specializálódott szegedi EU-TAX Consulting Kft. mindezeket szem előtt tartva, alapos és felkészült kollektívával várja, hogy az Ön cége számára is szolgáltatást nyújthasson.

Minőségi könyvelő szolgáltatásunk kiemelt céljának tekintjük, hogy ügyfelünk cége, vállalkozása hatékonyabban működjön, természetesen nem csak Szegeden, hanem az ország bármely pontján.

Azt szeretnénk, ha az Ön könyvelése a jogszabályi előírásokat betartva, minél hatékonyabban működne, hogy a vállalkozása eleget tegyen minden kötelességnek.

Könyvelés irodánkban árajánlat kérésKérjen egyedi árajánlatot a Könyvelés szolgáltatásunkra vagy hívjon!
Telefon:
+36 30 244 0277

Árajánlat

 

Nézze meg új, innovatív szolgáltatásaink bemutató videóit!

Online számlázó rendszer

Online számlázó
Online e-fiók szolgáltatás

Könyvelés az EU-TAX Kft szakembereitől

EU-TAX tájékoztató prospektus

A bemutatkozó prospektuson keresztül szeretnénk kicsit részletesebben bemutatni könyvelő irodánkat és szolgáltatásainkat.
A képekre kattintva nézheti meg magyar illetve angol nyelven prospektusunkat lapozható formátumban.
A megtekintéséhez Adobe Flash Player szükséges, amennyiben nincs ilyen a gépére telepítve innen tudja ingyenesen letölteni.

EU-TAX | Cégbemutató prospektus

EU-TAX | Cégbemutató prospektus

EU-TAX | Company Introduction

EU-TAX | Company Introduction