Használja ki a jogi lehetőségeket az adótanácsadás szolgáltatásunkkal!

Adótanácsadó segítségét minden vállalkozási tevékenységet végző számára ajánljuk igénybe venni. Ugyanis cége tevékenységére szabott adótervezéssel és tanácsadással a jogi lehetőségeket kihasználva csökkenteni lehet vállalkozása adóterheit, úgy hogy az adott konstrukció a hatósági ellenőrzések esetén is megállja a helyét. A tanácsadás és adózási átvilágítás csökkenteni tudja az esetlegesen előforduló szabálytalanságokból, hibákból eredő kockázatokat, hatósági szankciókat.

*Kattintson a gombra és elküldjük személyre szabott árajánlatunkat!

Mit nyerhet a szolgáltatásunkkal

 • Legyen tisztában jogaival
  A bonyolult szabályozás és törvényi értelmezés, valamint jogszabályi összefüggések miatt ezen a területen is sok a bizonytalanság az adózók részéről. Ahhoz, hogy élni tudjon a törvény által nyújtott lehetőségekkel ismernie kell jogait, ebben segíti Önt adótanácsadó kollegáink.

 • Tervezhetőség
  Az adótervezésnek cégalapítás, vállalkozás működtetés és végelszámolás, felszámolás esetében is nagy jelentősége van. Fontos a lehetőségek meghatározása és megfelelő jogi keretek közt történő végrehajtása.

 • Hatóságok előtti képviselet
  Adóhatósági vizsgálat során kiemelt jelentősége van, hogy vállalkozását szakmai ismeretekkel és gyakorlati tapasztalatokkal rendelkező személy képviselje.

 • Adózási átvilágítás
  Amennyiben az elmúlt években vállalkozásánál az adóhatóság még nem tartott átfogó vizsgálatot, vagy esetlegesen már értesült az ellenőrzés lefolytatásáról érdemes cégénél adózási átvilágítást végezni. Az átvilágítás során feltárt kockázatok és hibák korrekciójának jelentősen kisebb költségvonzata van, mint egy bírság kiszabásának.

 • Szakmai kompetencia
  Adótanácsadással kapcsolatos tevékenységet megfelelő végzettséggel és jogosultságokkal rendelkező személy végezhet. Nem szerződésen alapuló tanácsadás magas kockázati tényezőt jelent a vállalkozások számára.

Kérjen árajánlatot szolgáltatásainkra!

Árajánlat kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, és válasz e-mail-ben elküldjük Önnek ajánlatunkat!

Név (kapcsolattartó neve)

Vállalkozás neve

E-mail cím

Telefonszám

Melyik szolgáltatásunk iránt érdeklődik? (többet is bejelölhet)
Könyvelés - saját irodánkbanOnline könyvelés – országosanHelyszíni könyvelés – az Ön irodájábanAdótanácsadásBérszámfejtésCégalapítási tanácsadásOnline számlázásOnline adótanácsadás

Vállalkozás székhelye

Tevékenységi köre(i)

Gazdasági forma

Boltok, telephelyek száma

Nettó éves árbevétel

Alkalmazottak száma

Pénztári bizonylatok száma havonta

Bankkivonatokon szereplő tételek száma havonta

Vevői számlák száma havonta

Szállítói számlák száma havonta

Egyéb megjegyzés

Ellenőrző kód (az alábbi kódot írja be a mezőbe)
captcha

Mit teszünk, ha megrendeli szolgáltatásunkat

Segítünk eligazodni a gyakran változó jogszabályok gyakorlati alkalmazásának kérdéseiben így elkerülheti a félreértelmezett jogszabályokból adódó károkat, büntetéseket.
Az adózás végigkíséri a vállalkozás életének teljes szakaszát, ezért az adótervezésre több periódusban is szükség van.

Kiemelt jelentősége van a cégalapítás során választott adózási formának, mivel ez nagymértékben meghatározza a vállalkozás első üzleti évét. Tanácsadásunk segítségével elkerülheti a rosszul választott adózásból adódó veszteségeket. További részletek a Cégalapítás előtti tanácsadás menüpontban olvashat.

Működő vállalkozás esetében fontos a nagyobb volumenű szerződéskötések előtt az ügyletek adózási szempontból történő átvizsgálása. Tájékoztatást adunk hogyan tud igénybe venni bizonyos adókedvezményeket, hogyan élhet ÁFA levonási jogával. Felhívjuk figyelmét olyan kockázati tényezőkre, amelynek bírság esetlegesen büntető eljárás lehet a következménye. A működés során elkészített adózási tervek nemcsak költségtakarékossági és szankcionálás elkerülése miatt előnyös, hanem vállalkozása fejlesztése szempontjából is fontos tényező. A tervek segítséget nyújtanak különféle dokumentációk elkészítésében (hiteligénylések, pályázatok, üzleti jelentések stb.).

Cége végelszámolása, vagy felszámolása esetén tanácsadásunk segítségével csökkentheti a kockázatát, hogy büntetőeljárás induljon cége ellen.

Adóellenőrzés során feladatunk törvény által biztosított feltételek alapján vállalkozása érdekeit megvédeni, korrekciós lehetőségeket kidolgozni, jogorvoslati lehetőségeket felkutatni. Amennyiben adóügye bíróság elé került igény esetén adózási kérdésekben jártas ügyvédet tudunk ajánlani.

Vállalkozásánál az adóellenőrzési vizsgálatot az adóhatósági ellenőrzések módszerei szerint végezzük. Áttekintjük az üzleti, valamint az elmúlt években elkészített adóbevallásait, kiszűrjük a hibákat és hiányosságokat, amelyek problémát okozhatnak a hatósági ellenőrzések során. Javaslatokat teszünk a hibák korrigálására és amennyiben igényt tart rá elvégezzük az önellenőrzést is.

Az ügyfeleink érdekeit és jogszabályi megfeleltetést szem előtt tartva adótanácsadói tevékenység végzésére jogosító engedélyek birtokában végezzük tanácsadói tevékenységünket.

*Kattintson a gombra és elküldjük személyre szabott árajánlatunkat!