Tárja fel vállalkozása rejtett tartalékait az adózási és pénzügyi átvilágítás szolgáltatásunkkal!

Ha Ön szeretne tisztába lenni vállalkozása gyengeségeivel, mert úgy gondolja a hiányosságok feltárásával és javításával nemcsak csökkenteni tudja kiadásait, de javítani is cége jövedelmezőségét. Esetlegesen befektetőt, üzlettársat keres és a meggyőzés érdekében szeretné bemutatni vállalkozása pénzügyi mutatóit akkor Önnek részletes átvilágításra van szüksége.

 

*Kattintson a gombra és elküldjük személyre szabott árajánlatunkat!

Miért előnyös a pénzügyi átvilágítás Önnek

 • Piaci környezetnek való megfeleltetés
  Ahhoz, hogy a gyakran változó piaci környezet hatása ne befolyásolja negatívan vállalkozása működését fel kell készülni a változásokra és ki kell aknázni a változásban rejlő lehetőségeket. Átgondolt irányítással, erőforrások átcsoportosításával helyt tud állni a piaci versenyben.
 • Erősségek és gyengeségek feltárása
  A pénzügyi átvilágítás megmutatja melyek vállalkozása erősségei és feltárja az esetleges hiányosságokat, rejtett kötelezettségeket, adókockázatokat. Megmutatja azokat az elemeket, amelyek finomításával még jobb eredményt lehet elérni.
 • Erőforrások megszerzése
  A potenciális befektetők, üzlettársak megnyerése érdekében szükséges lehet olyan kimutatás, amely részletesen bemutatja vállalkozása pénzügy és jövedelmezőségi mutatóit, egyéb gazdálkodási adatait, piaci helyzetét.

  Nagyobb összegű hiteligénylés esetén is szükséges lehet a pénzügyi átvilágításra a kedvező hitelbírálat elérése érdekében.

Mit teszünk ha megrendeli a szolgáltatásunkat

Átvilágítás során gazdálkodása értékelését belső és bizonyos külső információk alapján végezzük. Belső információk kiértékeléséhez szükséges kimutatások közt szerepel vállalkozása számviteli beszámolója, adóbevallások, bérszámfejtési és bérügyviteli adatok, üzleti jelentések, különböző analitikus nyilvántartások, főkönyvi kivonatok, belső szabályzatok, számviteli információs rendszerek és egyéb szükséges dokumentumok.

Pénzügyi átvilágítás keretében nemcsak a bázis és tárgyidőszaki gazdálkodás hasonlítjuk össze, hanem a megfelelő pozicionálás érdekében figyelembe vesszük a külső tényezőket is. Ezért legfontosabb versenytársához, valamint az ágazat legjobbjainak teljesítményéhez is viszonyítjuk cége eredményeit.

Kérjen árajánlatot szolgáltatásainkra!

Árajánlat kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, és válasz e-mail-ben elküldjük Önnek ajánlatunkat!

Név (kapcsolattartó neve)

Vállalkozás neve

E-mail cím

Telefonszám

Melyik szolgáltatásunk iránt érdeklődik? (többet is bejelölhet)
Könyvelés - saját irodánkbanOnline könyvelés – országosanHelyszíni könyvelés – az Ön irodájábanAdótanácsadásBérszámfejtésCégalapítási tanácsadásOnline számlázásOnline adótanácsadás

Vállalkozás székhelye

Tevékenységi köre(i)

Gazdasági forma

Boltok, telephelyek száma

Nettó éves árbevétel

Alkalmazottak száma

Pénztári bizonylatok száma havonta

Bankkivonatokon szereplő tételek száma havonta

Vevői számlák száma havonta

Szállítói számlák száma havonta

Egyéb megjegyzés

Ellenőrző kód (az alábbi kódot írja be a mezőbe)
captcha

A pénzügyi átvilágítás folyamata

A rendelkezésre bocsátott adatok alapján elemezzük a tény és tervadatokat. Részletesen megvizsgáljuk az eredmény-kimutatások és mérlegek adatait. Elemezzük vállalkozása pénzügyi és jövedelmezőségi mutatóit, könyvelését, adó-és munkáltatói járulékterheit, szabályozási és információs rendszerét.

Ismertetjük vállalkozásának azon részeit, ahol megtakarításra van lehetőség és rávilágítunk azokra a pontokra ahol kisebb befektetéssel jobb eredményeket érhet el.

A vizsgálat során elemzett adatok alapján feltárt hiányosságokról intézkedési tervet dolgozunk ki, amelyben javaslatokat teszünk a hibák javítására. Átvizsgáljuk vállalkozása adózási politikáját és javaslatot teszünk adó-és járulékterheinek optimalizálására.

*Kattintson a gombra és elküldjük személyre szabott árajánlatunkat!