Tudnivalók az EU-TAX Consulting Kft. Szegedi könyvelőirodájával kapcsolatban!

A könyvelőirodánk 1998-ban alakult Szegeden. A több mint másfél évtizedes működésünk során Dél -Magyarország, különösképpen Szeged és vonzáskörzetében piacvezető könyvelő irodává nőttük ki magunkat. Ügyfeleink között a mai Magyarországon létesíthető összes vállalkozási forma képviselői megtalálhatóak az egyéni vállalkozástól a piacvezető nagyvállalkozásokig.

Több mint 150 elégedett ügyfelünk napi szintű elvárásainak teszünk eleget szegedi irodánkban. Működésünk során megteremtettük Ügyfeleink bizalmát és elégedettségét, tevékenységi területünkön a piacvezető pozíciót, ezt támasztja alá az elmúlt évek több száz sikeres adóhatósági vizsgálata is.

A tények

*Ha meggyőztük kérjen visszahívást, hogy Önnek is segíthessünk!

Az alábbi elveket tartjuk szem előtt

  • Önmagunk folyamatos képzésével törekszünk rá, hogy Ügyfeleinknek a jogszabályi előírásokon túl, a cégére vonatkozó személyes tanácsokkal is ellássuk. Ügyfeleink döntéseit szakmai tudásunkkal támogassuk.

  • Tisztában legyünk Ügyfeleink igényeivel, szolgáltatásainkat Ügyfeleink igényeihez igazítsuk.

Szabó László

Szabó László – ügyvezető

Horváth Edina

Horváth Edina – ügyvezető

  • Munkatársainktól a legmagasabb szakmai tudást követeljük meg, de biztosítjuk számukra a folyamatos fejlődés lehetőségét is. Felelősek vagyunk munkánkért,szigorú belső ellenőrzéssel minimalizáljuk esetleges hibáinkat.

  • Folyamatosan tovább fejlesztjük szolgáltatásainkat, munkamódszereinket, folyamatainkat, így a legmagasabb szintű kiszolgálást kapják Ügyfeleink.

EU-TAX Consulting Kft.

További részletes információk cégünkről

Az EU-TAX Consulting 1998. óta áll ügyfelei rendelkezésére Szegeden. Küldetésünk a minőségi szolgáltatás, elérhető áron. Kezdetben egyszemélyes vállalkozásként indult cég ma már 10 főnek ad munkát. Minden kollégánk magasan képzett szakember, több éves szakmai tapasztalattal (mérlegképes könyvelő, adótanácsadó, bérszámfejtő, TB ügyintéző). Kiemelt figyelmet fordítunk munkatársaink folyamatos szakmai képzésére, rendszeresen vesznek részt szakmai eseményeken. Így tudjuk biztosítani, hogy ügyfeleinknek mindig naprakész információkat kapjanak tőlünk.

Munkánk célja, hogy az Ön vállalkozása minél eredményesebb legyen. A jogszabályi előírásoknak való megfelelés a könyvelés elsődleges feladata, ami alapján ügyfeleink adó és társadalombiztosítási kötelezettségeiknek eleget tudnak tenni. Szolgáltatásaink között a könyvelés mellett a bérszámfejtés, adótanácsadás, adózási és pénzügyi átvilágítás, cégalapítás előtti tanácsadás, továbbá válságmenedzselés is megtalálható.

A szegedi EU-TAX Consulting könyvelőiroda kiemelt hangsúlyt fektet, arra hogy ügyfelei mindig aktuális, naprakész információkhoz jussanak a saját cégükről. Álláspontunk szerint egy könyvelő feladata nem merül ki a szakszerű könyvelésben, immár gondolkodnia is kell! Ügyfelei érdekeit szem előtt tartva kell a lehetőségeket elemeznie és tanácsot adnia. A kérdésekre nem akadályként, hanem, mint új lehetőség kell tekintenie. Ügyfeleink mindennapi munkájának támogatása fontos a számunkra, ezért a jogszabályi változásokról mindig tájékoztatjuk, és gyakorlati tanácsokkal látjuk el őket.

Ennél a szakmánál a bizalom az egyik legfontosabb elem, mert a jó könyvelő átlátja az Ön cégének minden paraméterét, a szervezeti felépítéstől egészen a pénzügyekig. Az EU-TAX Consulting Szegedi Könyvelő Iroda teljes körű felelősséget vállal az általa végzett munkáért, szakmai felelősségbiztosítással rendelkezik.

*Ha meggyőztük kérjen visszahívást, hogy Önnek is segíthessünk!