Bizalom és könyvelés egymás nélkül lehetetlen küldetés. A könyvelés legfontosabb alapköve a bizalom! A bizalom és könyvelés szolgáltatásainkban elengedhetetlen fogalomként fonódik össze.

Bizalom és Könyvelés

A könyvelések vezetése, a bevallások készítése, az adótanácsadás mind bizalmi munka. Bizalom kell az ügyfél részéről és az érintett hatóságok, hivatalok részéről is. Bármennyire is igyekszünk csökkenteni a kockázatot és növelni a biztonságot, a bizalmat nem iktathatjuk ki tevékenységünk alapelvei közül. Tevékenységi körünk önmagában megköveteli azt, hogy ügyfeleink megbízható üzleti társat lássanak bennünk, de ezt a kölcsönös bizalmi viszonyt más kapcsolatainkban is igyekszünk megvalósítani. Számos külső szereplővel, például informatikai céggel, pénzintézettel példaértékű, jó kapcsolatot ápolunk, amely a kölcsönös megbecsülésen, a korrekt, udvarias viszonyokon alapul.

Törekszünk arra, hogy szegedi könyvelő irodánkban munkatársaink biztos megélhetést, stabil és korszerű munkahelyet találjanak nálunk, és ennek megfelelően képesek legyenek elkötelezetten, lelkesen, csapatként dolgozni azért, hogy közösen érjünk el sikereket szolgáltatásainkkal. Legyen szó adótanácsadóról, bérszámfejtéssel foglalkozó kollégáról, nálunk minden egyes munkatárs bizalmas üzleti kapcsolatban áll ügyfeleinkkel, ami a megbízhatóságon, a korrekt bánásmódon és az odafigyelésen alapul.

Számunkra minden ügyfél egyformán fontos, mindenki a legfontosabb. Bizalom nélkül kétségtelen, hogy ügyfeleink egyetlen adótanácsadót sem engednének cégük közelébe, hogy ő pénzügyi átvilágítást tartson. Arról is meggyőződtünk, hogy Szegeden a könyvelés szó hallatán sokaknak összerezzen a gyomra. De a mi szegedi könyvelőirodánkba ügyfeleink bizalommal térnek be hosszú évek óta. Sokakkal együtt vágtunk bele az online számlázási rendszerbe, többen az irántunk érzett bizalom miatt tértek át online könyvelésre.

“Inkább pénzt veszítsünk, mint bizalmat.”

Robert Bosch

Még valami, amit nem hallgathatunk el:

A bizalom kialakításán kölcsönösen kell dolgoznunk ügyfeleinkkel, ezért az is fontos, hogy mi is feltétlen bizalmat tudjunk szavazni Önnek, biztosnak kell lennünk abban, hogy Ön bármilyen kérdést fel mer tenni kollégánknak, függetlenül attól, hogy mennyire gondolja azt kínosnak, vagy esetleg butának. Legyen szó bérszámfejtésről, online számlázásról, adótanácsadó kollégánk munkájáról, cégalapításról.

Tudnunk kell, hogy időben visszajelzést ad munkánkról, nem titkolja azt akkor sem, ha esetleg éppen elégedetlen valamelyik szolgáltatási területünkkel.

Szeretnénk biztosak lenni abban, hogy tanácsainkat komolyan veszi, nem kockáztatja saját cége hírnevét, adózási tisztaságát, hatósági megítélését hibás döntésekkel. Igényeljük azt, hogy a szakterületünkhöz kapcsolódó, aktuálisan Önben felmerülő kérdésekben mindig konzultál munkatársunkkal.

*Ha meggyőztük kérjen visszahívást, hogy Önnek is segíthessünk!