INFORMÁLÓDJON VÁLLALKOZÁSÁRÓL A NAP 24 ÓRÁJÁBAN! Ön mindent megtudhat cége aktuális helyzetéről, várakozás nélkül!

EU-TAX ügyfelek számára egy olyan fejlesztéssel szolgálunk, amivel az interneten keresztül elérhetik vállalkozásuk kimutatásait, várakozás nélkül. Többé nem kell ügyfeleinknek a kollégáinkat keresni, ha céges információra van szükségük. Minden adat, kimutatás megtalálható, lekérdezhető, akár évekre visszamenőleg is, az e-fiók online felületén. Természetesen, ha Ügyfeleinknek kérdése van, továbbra is kereshetnek bennünket telefonon, e-mailen vagy személyesen irodánkba.

*Kattintson a gombra és elküldjük személyre szabott árajánlatunkat!

“Az e-fiók megismerése előtt azt hittem, átlátom a vállalkozásom bevételeit és kiadásait. Ezek után el lehet képzelni a döbbenetem, amikor kiderült, hogy mennyi mindenre nem figyeltem oda, ami hasznos lett volna a munkámhoz. Már az első hónapban találtam olyan tételt, amivel spórolni tudtam!”
Lovászi Tibor, Groomi Kft.

Tájékozódjon várakozás nélkül:

Az e-fiókba lépve megnézheti vállalkozása eredményét, áfaalakulását, kintlévőségeit, lekérheti főkönyvi kivonatát, bérszámfejtési adatait, illetve naprakészen tájékozódhat a változásokról.

Ügyfeleink véleménye az e-fiók-ról!

“Megnyugtató érzés, hogy bármikor ránézhetek az adatokra anélkül, hogy fel kellene hívnom a könyvelőmet. Ez egy rendkívüli megoldás, ami a mi kisvállalkozásunknak is nagyon hasznos!”
Kis András, Westcom GSM Kft.

“Vállalkozásom megalapítása óta a legjobb döntésem volt az e-fiók. Sokat gondolkodtam, hogy emiatt érdemes-e könyvelőt váltani, de immár tapasztalatból mondom, IGEN! A cégem összes pénzügyi adatát elérem azonnal, akár az okostelefonomról is. Ez egy teljesen új dimenziója a könyvelésnek!”

Fazekas TamásFazekas Tamás, Autoclassic Hungary Kft.

Kérjen árajánlatot szolgáltatásainkra!

Árajánlat kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, és válasz e-mail-ben elküldjük Önnek ajánlatunkat!

Név (kapcsolattartó neve)

Vállalkozás neve

E-mail cím

Telefonszám

Melyik szolgáltatásunk iránt érdeklődik? (többet is bejelölhet)
Könyvelés - saját irodánkbanOnline könyvelés – országosanHelyszíni könyvelés – az Ön irodájábanAdótanácsadásBérszámfejtésCégalapítási tanácsadásOnline számlázásOnline adótanácsadás

Vállalkozás székhelye

Tevékenységi köre(i)

Gazdasági forma

Boltok, telephelyek száma

Nettó éves árbevétel

Alkalmazottak száma

Pénztári bizonylatok száma havonta

Bankkivonatokon szereplő tételek száma havonta

Vevői számlák száma havonta

Szállítói számlák száma havonta

Egyéb megjegyzés

Ellenőrző kód (az alábbi kódot írja be a mezőbe)
captcha

Gyakran ismételt kérdések

Az e-fiók szolgáltatásunk kizárólag ügyfeleink számára elérhető. Azonban cégmérettől függetlenül segíti az Ön munkáját.

Kollégáink az ügyfelek bizonylatait a lehető leggyorsabban rögzítik és könyvelik le. Ahogy ez megtörténik, abban a pillanatban megjelenik az e-fiók online felületén és az összes kapcsolatos kimutatásban.

Az EU-TAX saját szerverein tárolja az adatokat és a kor követelményeinek megfelelő biztonsági előírásoknak megfelelően.

Nem. Az e-fiók csak és kizárólag az EU-TAX ügyfelei számára elérhető szolgáltatás. Amennyiben szeretne naprakész lenni vállalkozása helyzetével kapcsolatban, hívjon bennünket bizalommal a részletek miatt. Ügyfeleink nemcsak az e-fiók nyújtotta kényelmet kapják tőlünk, hanem folyamatos tanácsokat, tippeket. Szeretjük, ha ügyfeleink maximálisan elégedettek a könyveléssel és az egyéb szolgáltatásokkal.

  • cége minden kimutatását lekérheti az online felületen várakozás nélkül
  • amit a könyvelője felkönyvelt, az azonnal megjelenik átlátható formában (táblázat, grafikon)
  • kintlévőségeit áttekinthető formában tudja nyomon követni, így pénzügyei kézben tartása is egyszerűsödik
  • cége eredményeit akár egy találkozón is megnézheti az aktuális állapotban, hiszen, ahogy könyvelésre kerül egy-egy tétel, az azonnal megjelenik az online felületen.
  • tájékozódhat az aktuális változásokról, valamint vállalkozásfejlesztési, adózási ötleteket és hasznos, releváns tanácsokat olvashat
  • bármikor megnézheti, hogyan alakul vállalkozása bérköltsége, valamint utalandóit is nyomon tudja követni, így minden kötelezettségére időben fel tud készülni
  • fizetendő áfájának alakulását követheti, valamint ellenőrizheti esetleg lesz-e visszaigénylése

*Kattintson a gombra és elküldjük személyre szabott árajánlatunkat!

Az EU-TAX Kft. 1998-ban indult és néhány év alatt közel 50 vállalkozó könyvelését és bérszámfejtését láttuk el. Ahogy egyre több ügyfelünk lett, egyre több időt igényelt, hogy a megfelelő kimutatásokat, beszámolókat elkészítsük, amiket kértek tőlünk. Szépen lassan körvonalazódni látszott, hogy ez nem fog hosszútávon működni.

2009-ben már nagyon sok időt és energiát emésztett fel a folyamatos riportálási kérések elvégzése. Ekkora már volt olyan ügyfelünk, akinél az ilyen jellegű riportálások és kimutatások folyamatos készítése több időt vett igénybe, mint maga a könyvelés vagy a bérszámfejtés.

Nem volt más lehetőség, lépni kellett

Évek óta gondolkodtam egy automata rendszeren, ami létrehozza az ilyen kimutatásokat. 2011-ben megismertem egy keretrendszert, aminek segítségével az elképzelés megvalósulhatott. Ma már ügyfeleinknek lehetőségük van bármikor, bárhonnan, várakozás nélkül lekérni a kívánt kimutatást. Egy kattintással letölthető és nyomtatható is a lekérdezés. Többé nem kell kollégáimra várniuk ügyfeleinknek, ha információra van szükségük.

Ez az azonnali információszerzés behozhatatlan előnyt jelenthet az üzleti világban, amikor gyorsan kell meghozni az üzleti döntéseket.