Helyszíni könyvelés esetén kollégánk az Ön telephelyén, irodájában végzi el a könyvelési teendőket!

Ha vállalkozása paraméterei alapján nem szükséges főállású könyvelőt alkalmazni, de Önnek fontos, hogy a könyvelés a helyszínen történjen, az iratok és bizonylatok helyben maradjanak akkor a helyszíni könyvelés lehet az optimális megoldás. Ha vállalatirányítási rendszert használ és vállalkozásában nem indokolt saját pénzügyi osztályt fenntartani, de Önnek fontos, hogy az egyedi cégfolyamatok egy rendszerben legyenek kezelve, akkor a helyszínen végzett könyvelés az ideális megoldás.

*Kattintson a gombra és elküldjük személyre szabott árajánlatunkat!

Miért hasznos, ha Önnél végezzük el a könyvelést?

 • Aktív együttműködés
  Kihelyezett munkatársunkkal közvetlen kapcsolatot tud kialakítani, így hatékonyabb lehet a könyvelő-ügyfél közötti információ csere. Az előre egyeztetett időpontban helyszínen tartozódó kollégánkhoz személyesen intézheti kérdéseit, észrevételeit, így folyamatosan tud tájékozódni vállalkozása pénzügyi helyzetéről. A helyszíni munkavégzés során munkatársunk részéről felmerülő kérdésekre a választ azonnal megkaphatjuk Öntől vagy kollégáitól, így még hatékonyabban és gyorsabban végezhetünk pontos és jó minőségi munkát.
 • Megbízhatóság
  Munkatársaink naprakész szakmai tudással komplett könyvelőirodai csapat támogatással végzik munkájukat. Szoftvereink saját szervereinken futnak, amelyek működéséért és az adatok biztonságáért felelősséget vállalunk. Szoftvereink megfelelnek a hatályos jogszabályoknak. Érvényes felelősségbiztosítással rendelkezünk.
 • Költséghatékonyság
  Magasan képzett kollégáink közreműködésével egy komplett könyvviteli osztály munkáját válthatja ki. Csak a helyszínen eltöltött munkaórák díját kell megfizetnie. Nincs szükség az iratok másolására, könyvelőirodába történő eljuttatására, ezzel jelentős üzemeltetési költséget tud megtakarítani. Az iratok és bizonylatok a helyszínen maradnak, így szükség esetén azonnal hozzáférhetővé válnak az Ön számára. Vállalkozását nem terheli többletköltség, hiszen a szoftvereket és munkavégzéshez szükséges számítástechnikai eszközöket mi biztosítjuk.
 • Egyedi igények kiszolgálása
  A vállalkozások vezetéséhez, irányításához a megalapozott felellőségteljes döntésekhez megfelelő információra van szükség. Az eltérő és változatos tevékenységek miatt merült fel az igény az egyedi megoldásokra. Ezért szakembereink a helyszínen a vállalkozás tevékenységére releváns az Ön elvásása szerinti részletezettséggel egyedi igények szerint tudják kialakítani a főkönyvi programot, különböző lekérdezéseket és nyilvántartásokat.

Kérjen árajánlatot szolgáltatásainkra!

Árajánlat kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, és válasz e-mail-ben elküldjük Önnek ajánlatunkat!

Név (kapcsolattartó neve)

Vállalkozás neve

E-mail cím

Telefonszám

Melyik szolgáltatásunk iránt érdeklődik? (többet is bejelölhet)
Könyvelés - saját irodánkbanOnline könyvelés – országosanHelyszíni könyvelés – az Ön irodájábanAdótanácsadásBérszámfejtésCégalapítási tanácsadásOnline számlázásOnline adótanácsadás

Vállalkozás székhelye

Tevékenységi köre(i)

Gazdasági forma

Boltok, telephelyek száma

Nettó éves árbevétel

Alkalmazottak száma

Pénztári bizonylatok száma havonta

Bankkivonatokon szereplő tételek száma havonta

Vevői számlák száma havonta

Szállítói számlák száma havonta

Egyéb megjegyzés

Ellenőrző kód (az alábbi kódot írja be a mezőbe)
captcha

Mit teszünk, ha megrendeli szolgáltatásunkat

Az alapvető könyvviteli, adózási, bérügyviteli szolgáltatásokon felül elemezzük a vállalkozás összetett gazdasági eseményeit, hogy tisztába legyen vállalkozása vagyoni és jövedelmi helyzetével.

Vállalkozása pénzügyi adatait elemezve kimutatásokat elemzéseket készítünk, amelyet bemutathat üzlettársai és partnerei részére.

Javaslatokat teszünk, hogy új lehetőségekkel, pályázatokkal hogyan tudná vállalkozását bővíteni, költségeket megtakarítani. Felhívjuk figyelmét az esetleges akadályokra, buktatókra, jogszabályváltozásokra.

Hatóság előtti képviseletet biztosítunk.

*Kattintson a gombra és elküldjük személyre szabott árajánlatunkat!