Vegye igénybe minőségi könyvelő szolgáltatásunkat. A Könyvelés Szegedi irodánkban lesz elvégezve!

Az EU-TAX Kft. helyszíni és online könyvelés mellett vállal hagyományos módon történő könyvelő szolgáltatást, amelyet a saját irodájában végez el. Kérjük olvassa el milyen előnyökkel jár és kinek ajánljuk ezt a formáját a könyvelésnek.

*Kattintson a gombra és elküldjük személyre szabott árajánlatunkat!

Miért hasznos, ha irodánkban könyvelünk?

  • Mikor szükséges a könyvelés ezen formája
    Ha Ön, mint a vállalkozás vezetője ragaszkodik a hagyományos könyvelő megoldásokhoz és nem kedveli az online módszereket. Nincs megfelelő technikai háttere és ideje a dokumentumok digitalizálásra adatok rögzítésére, továbbításra. Nem szeretné, hogy irodájában vagy telephelyén végezzük el a könyvelés munkálatait.
  • Mik az előnyei ennek a könyvelési formának?
    A könyvelés bizonylatok tárolásáról és megőrzéséről mi gondoskodunk. Felkészült naprakész tudással rendelkező könyvelő csapatunk bármilyen jellegű kérdésére tud válaszolni. Vállalkozását érintő jogszabályi változásokról személyesen tájékoztatjuk. Előre egyeztetett időpontban az iratok átadásakor lehetőség van konzultációra, egyeztetésre.

Kérjen árajánlatot szolgáltatásainkra!

Árajánlat kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, és válasz e-mail-ben elküldjük Önnek ajánlatunkat!

Név (kapcsolattartó neve)

Vállalkozás neve

E-mail cím

Telefonszám

Melyik szolgáltatásunk iránt érdeklődik? (többet is bejelölhet)
Könyvelés - saját irodánkbanOnline könyvelés – országosanHelyszíni könyvelés – az Ön irodájábanAdótanácsadásBérszámfejtésCégalapítási tanácsadásOnline számlázásOnline adótanácsadás

Vállalkozás székhelye

Tevékenységi köre(i)

Gazdasági forma

Boltok, telephelyek száma

Nettó éves árbevétel

Alkalmazottak száma

Pénztári bizonylatok száma havonta

Bankkivonatokon szereplő tételek száma havonta

Vevői számlák száma havonta

Szállítói számlák száma havonta

Egyéb megjegyzés

Ellenőrző kód (az alábbi kódot írja be a mezőbe)
captcha

Mit teszünk, ha megrendeli szolgáltatásunkat

Ügyfeleink által rendelkezésre bocsátott bizonylatok és dokumentumok alapján elvégezzük a jogszabályok alapján előírt könyvviteli szolgáltatásokat.

Vállalkozása eredményei alapján javaslatot teszünk az adók és egyéb járulékos kötelezettségek optimalizálására.

Tanácsod adunk, hogy vállalkozása minden olyan költséget eltudjon számolni, amelyre a jogszabályok lehetőséget biztosítanak. Felhívjuk a figyelmét vállalkozásában előforduló hibákra és hiányosságokra, amelyekért egy esetleges ellenőrzés során büntetés járhat.

Igény esetén segítséget nyújtunk forrásszerzésben. Megmutatjuk az új pályázati lehetőségeket, amelyek megvalósulása révén bővíteni, fejleszteni tudja vállalkozását. Segítséget nyújtunk a pályázat benyújtásához szükséges adminisztratív teendőkben. Banki hitel esetén véleményezzük, hogy a választott konstrukció hogyan fogja befolyásolni vállalkozása működését és eredményeit, mérlegeljük a kockázati tényezőket.

Amennyiben igényli, pénzügyi szempontból véleményezzük üzleti szerződéseit. Szakmai könyvelő támogatásunkkal segítséget nyújtunk, hogy Ön vállalkozása számára a legjobb döntést hozza és elkerülje az előnytelen elkötelezettségből származó következményeket.

E-fiókot biztosítunk, amelynek segítségével naprakészen nyomon tudja követni bevételei és kiadásait, áfa fizetési kötelezettségeit, munkavállalókkal kapcsolatos járulék terheit és egy vállalkozásával kapcsolatos pénzügyi adatait.

*Kattintson a gombra és elküldjük személyre szabott árajánlatunkat!

További részletek a könyvelés szolgáltatásunkról

Ha többet szeretne kapni könyvelőjétől, mint adatrögzítést, érthetetlen jogszabályi hivatkozást, akkor keressen fel minket. Mi tudjuk, hogy a vállalkozások vezetőit nem a jogszabályok érdeklik, hanem a lehetőségeik, amelyekről eddig tájékoztatást idáig nem kaptak meg a könyvelőjüktől.

A precíz, korrekt, megbízható könyvelés rendkívül fontos egy vállalkozás életében. Egy felkészült könyvelő munkájával pénzt takaríthat meg a vállalkozás, és helytelen gazdasági döntéseket előzhet meg. A stabil könyvelés növeli a cég értékét.

Feladatunknak nem csak a beérkező számlák egyszerű könyvelését tekintjük, tisztában vagyunk azzal, hogy a vállalkozások vezetői pontos adatokat várnak a bevételekről és költségekről, azok fajtáiról, a cég eredményességéről, a várható fizetési kötelezettségekről, és nem utolsó sorban a cégére vonatkozó adózási tanácsokat szeretnék megkapni.

Kiváló csapatmunkánk eredménye, hogy könyvelőink bármilyen helyzetben képesek helyettesíteni egymást, így nem fordulhat elő az, hogy kérdése hosszabb ideig megválaszolatlan marad, vagy nem kapna megfelelő tájékoztatást fizetési kötelezettségeiről.

A könyvelés feladataira specializálódott szegedi EU-TAX Consulting Kft. mindezeket szem előtt tartva, alapos és felkészült kollektívával várja, hogy az Ön cége számára is szolgáltatást nyújthasson.

Minőségi könyvelő szolgáltatásunk kiemelt céljának tekintjük, hogy ügyfelünk cége, vállalkozása hatékonyabban működjön, természetesen nem csak Szegeden, hanem az ország bármely pontján.

Azt szeretnénk, ha az Ön könyvelése a jogszabályi előírásokat betartva, minél hatékonyabban működne, hogy a vállalkozása eleget tegyen minden kötelességnek.

*Kattintson a gombra és elküldjük személyre szabott árajánlatunkat!