Munkahelyteremtési támogatás lehetőségéről szeretnénk tájékoztatni Önt. Ki és hogyan igényelheti ezt a támogatási formát a bejegyzésben megtalálja. Amennyibe további kérdései lennének forduljon hozzánk bizalommal! Jelenleg a KKV szektor számára ez a legkedvezőbb támogatási lehetőség, ha a bővíteni szeretné munkavállalóinak körét.

Ez egy kiváló alkalom, ha szeretné bővíteni vállalkozását!

Munkahelyteremtési támogatás 2014

Az elnyert támogatással a leendő munkavállaló(k) személyi jellegű ráfordításait 2 teljes éven át költségként elszámolhatja, aminek a feltétele csupán az új munkakör 3 éven át tartó fenntartása.

Felkeltettük az érdeklődését?

Olvasson tovább a részletekért…

Fejlesztés célja:

Munkahelyteremtés tárgyi beruházástól és a teremtett létszámtól függetlenül. Azaz a munkahelyteremtéssel együtt minimális fizikai beruházás is elegendő és akár 1 új munkahely esetén is meg lehet igényelni a munkahelyteremtési támogatást.

Kedvezményezettek:

Belföldi illetőségű adózó gazdasági társaságok, szövetkezetek illetve egyéni cégek jelentkezhetnek a munkahelyteremtési támogatásra.

A támogatás alapja, elszámolható költség:

Munkahelyteremtést szolgáló fejlesztés esetén a beruházás megkezdésétől az üzembe helyezést követő harmadik adóév végéig az újonnan létrehozott munkakörökben foglalkoztatott munkavállalók személyi jellegű ráfordításainak 24 havi összege elszámolható a munkakör létrehozásának napjától számítva.

Az adókedvezmény igénybevételének feltétele, hogy az adózó azokat az új munkahelyeket, amelyekhez kapcsolódóan az elszámolható költséget a támogatási intenzitás számítása során figyelembe vette, az első alkalommal történő betöltésük időpontját követően nagyvállalkozás öt, kis- és középvállalkozás három éven keresztül az érintett régióban fenntartja.

Maximális támogatási intenzitások

  • Észak-Magyarország, Észak-Alföld, Dél-Alföld, Dél-Dunántúl régiókban 50%,
  • Közép-Dunántúl régióban 40%,
  • Nyugat-Dunántúl régióban és Pest megyében 30%,
  • Budapesten 10%.

A fenti támogatási intenzitások:

  • kisvállalkozások beruházásai esetében plusz 20 százalékponttal,
  • középvállalkozások esetében plusz 10 százalékponttal növekednek.

Ezek alapján a Dél-Alföldi régióban például egy kisvállalkozás esetében 70%-os munkahelyteremtési támogatást lehet elérni!

Felkeltettük az érdeklődését? További kérdései lennének?

Keressen bizalommal és megbeszéljük a részleteket!

Az EU-TAX Kft. szeretné, ha Ön minden lehetőségről időben értesülne vállalkozása fejlesztése, növekedése és nyereségessége érdekében, ebben szeretnénk az Ön társai lenni, ezért tájékoztatjuk folyamatosan az aktuális lehetőségekről!

Várjuk jelentkezését!

Munkahely teremtési támogatással kapcsolatban itt tudja felvenni velünk a kapcsolatot. >>