Országosan elérhető online könyvelés (Könyvelő Program)

Az online könyvelést azoknak ajánljuk, akik szeretnének lépést tartani a technika fejlődésével és kihasználni az internet nyújtotta előnyöket. Azonnal szeretnék látni vállalkozásuk eredményeit és adataikhoz időbeli megkötés nélkül 0-24 órában hozzá akarnak férni. Kedvelik a költséghatékony megoldásokat és csökkenteni szeretnék adminisztrációs és egyéb üzemeltetési költségeiket. Minden iparágban számos előnyökkel jár az e-kereskedelemben tevékenykedőknek pedig kimondottan ajánlott.

*Kattintson a gombra és elküldjük személyre szabott árajánlatunkat!

Mi az online könyvelés előnye?

 • Ellenőrzés, nagyobb kontroll
  Általános ellenőrzési funkciók segítségével ellenőrizheti a feltöltött bizonylatok adatainak helyességét. Miután könyvelő munkatársunkkal ugyanazt a felületet látja, így az egyeztetések is egyszerűbbé válnak.
 • Megszűnnek az időbeli, területi korlátok
  Az online rendszer 24 órában a hét minden napján az Ön rendelkezésére áll. Kizárólag internetkapcsolatra van szükség és vállalkozása adatait bárhonnan elérheti. A rendszernek köszönhetően lehetőség nyílik a távmunkára, hiszen munkatársai otthonról és másik irodában is dolgozhatnak.
 • Naprakész információk
  Nem kell a könyvelőre várnia, hiszen az adminisztráció az Ön kezében van. A bizonylatok felrögzítését követően az adatok azonnal láthatóvá válnak a rendszerben. Így az aktuális információk és eredmények alapján könnyebben tud kalkulálni fizetési kötelezettségeivel és megalapozott döntést tud hozni vállalkozását befolyásoló fontos döntésekben.
 • Költséghatékonyság
  Jelentős üzemeltetési költséget tud megtakarítani, hiszen a számlákat és egyéb bizonylatokat nem kell személyesen eljuttatni hozzánk. Többé nem szükséges egy-egy kimutatásért a könyvelőhöz szaladgálnia, hiszen a rendszerből akár évekre visszamenőleg számtalan lista lekérhető.
 • Nincs szükség beruházásra
  A rendszer használata nem igényel nagyobb beruházást, csupán egy egyszerű irodai felhasználásra alkalmas számítógépre és internet kapcsolatra van szükség. Nem kell drága programot vásárolnia, hiszen a szolgáltatás igénybevételével ezt térítésmentesen biztosítjuk.
 • Könnyű kezelhetőség
  A rendszert nem kell telepíteni, a programfrissítésekről és karbantartásról mi gondoskodunk. A webes felületet használata nem igényel szaktudást, hiszen egy fél órás betanítás után már önállóan tudja használni.
 • Biztonság és adatvédelem
  Vállalkozása adatainak védelme érdekében, mint az online banki szolgáltatásoknál biztonságos és titkosított ‘https’ protokollon alapul a kommunikáció. Az adatok tárolása saját védett szervereinken történik. Adatai nem vesznek el, hiszen rendszeresen végzünk biztonsági mentéseket. Könyvelő irodánk érvényes felelősségbiztosítással rendelkezik.
 • Nincs elfelejtett határidő
  Minden vállalkozását érintő határidőről email-ben értesítést küldünk. Előre figyelmeztetjük a befizetési határidőkről és egyéb kötelezettségekről. Így nem kell az elmaradásokból eredő hibákat korrigálni és bírságot fizetni.

Többé nem szükséges, hogy a könyvelő irodája a közelben legyen, így Ön területi megkötés nélkül a szolgáltatás minőségére fókuszálva az ország bármely területéről igénybe veheti az online könyvviteli szolgáltatást.

Kérjen árajánlatot szolgáltatásainkra!

Árajánlat kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, és válasz e-mail-ben elküldjük Önnek ajánlatunkat!

Név (kapcsolattartó neve)

Vállalkozás neve

E-mail cím

Telefonszám

Melyik szolgáltatásunk iránt érdeklődik? (többet is bejelölhet)
Könyvelés - saját irodánkbanOnline könyvelés – országosanHelyszíni könyvelés – az Ön irodájábanAdótanácsadásBérszámfejtésCégalapítási tanácsadásOnline számlázásOnline adótanácsadás

Vállalkozás székhelye

Tevékenységi köre(i)

Gazdasági forma

Boltok, telephelyek száma

Nettó éves árbevétel

Alkalmazottak száma

Pénztári bizonylatok száma havonta

Bankkivonatokon szereplő tételek száma havonta

Vevői számlák száma havonta

Szállítói számlák száma havonta

Egyéb megjegyzés

Ellenőrző kód (az alábbi kódot írja be a mezőbe)
captcha

Mit teszünk, ha megrendeli szolgáltatásunkat

Vállalkozása profiljára szabva elkészítjük a számlák és egyéb bizonylatok rögzítéséhez szükséges sablonokat és elvégezzük a megfelelő beállításokat.

Bemutatjuk a rendszer használatát, így szinte percek alatt átlátja a rendszer működését, hatékonyságát.

Online könyvviteli szolgáltatásunkat úgy alakítottuk ki, hogy Önnek csak a rögzítést kell elvégeznie, minden más jogszabályhoz kapcsolódó számviteli feladat a mi dolgunk.

A felrögzítés során a gazdasági eseményt kiválasztva a program automatikusan a megfelelő főkönyvi számra könyveli az adott tételt, amely azonnal láthatóvá válik a rendszerben.

Az áfa és egyéb bevallások elkészítése előtt ellenőrizzük a rögzítés helyességét és javítjuk az előforduló hibás adatokat.

Állandó szakmai hátteret biztosítunk, így Ön felkészült naprakész tudással rendelkező könyvelői csaptunk támogatására számíthat.

*Kattintson a gombra és elküldjük személyre szabott árajánlatunkat!

Tájékoztatjuk vállalkozását érintő jogszabályi változásokról így megalapozottan dönthet üzletét érintő ügyekben.

Segítséget nyújtunk az adó és egyéb kötelezettségek optimalizálásában így sokkal hatékonyabban működhet a vállalkozása.

Felhívjuk a figyelmét a legújabb pályázati lehetőségekre. Igény esetén segédkezünk forrásszerzésben (banki hitel, pályázat beadás).

További igény esetén véleményezzük üzleti szerződéseit.

Hatóságok előtti képviseletet biztosítunk így ez a szolgáltatás további költségmegtakarítást eredményez.

*Kattintson a gombra és elküldjük személyre szabott árajánlatunkat!