Az EU-TAX Kft. Szegedi Könyvelő Iroda szolgáltatásairól mondták az ügyfelek. Olvassa el ügyfeleink véleményét a cégünkről és forduljon hozzánk Ön is bizalommal!

„Számomra rendkívül fontos az üzleti kapcsolatok terén a bizalom, és ezt ebben a kapcsolatban maximálisan érzem. Különösen az tetszik az EU-TAX Consulting könyvelőirodával fennálló kapcsolatunkban, hogy tudom azt, bármilyen adó vagy Tb-ellenőrzés esetén nyugodtan alhatok, mert biztosan rendben találják anyagainkat. Nem kell aggódnom azon, hogy számunkra negatív döntés születik, amely likviditásunkat vagy pályázatokon történő indulásunkat veszélyeztetné.”

Pásztor TamásPásztor Tamás, TE-DI Trade Kft.

„Az EU-TAX Consulting Kt.-vel 2001-ben kerültünk szakmai kapcsolatba, és azóta több sikeres ellenőrzésen van túl cégünk. Minden vállalkozásvezetőnek csak azt tudom ajánlani, hogy amennyiben egy ilyen kiváló szakembergárda segíti munkáját, akkor tartsa be ajánlásaikat, fogadja meg tanácsaikat, bízzanak szakértelmükben, mert ők így tudnak valóban sokat tenni az ügyfelek sikeréért, a mi sikerünkért. Tudva, hogy rendben van könyvelésünk, sokkal több energiát tudok a vállalkozásom egyéb dolgaiba fektetni.”

Fazekas TamásFazekas Tamás, Autoclassic Hungary Kft.

*Kérjen Ön is árajánlatot és legyen Ön is az egyik elégedett ügyfelünk!

„Számomra rendkívül fontos az üzleti kapcsolatok terén a bizalom, és ezt ebben a kapcsolatban maximálisan érzem. Különösen az tetszik az EU-TAX Consulting könyvelőirodával fennálló kapcsolatunkban, hogy tudom azt, bármilyen adó vagy Tb-ellenőrzés esetén nyugodtan alhatok, mert biztosan rendben találják anyagainkat.”
„A társaságunk által adott könyvvezetési megbízást kiváló minőségben teljesíti az EU-TAX Consulting Kft, a kellő szakmai felkészültségük révén. Feltétlen a bizalom a két cég között, ezt az is mutatja, hogy vállalkozásunk bővítésekor is többször konzultáltunk velük, akár az üzleti terv készítése kapcsán is, nem csak a szorosan a könyveléshez, adózáshoz kapcsolódó témákban. Cégünk egyenletes fejlődésében nem kis szerepet tulajdonítunk az iroda munkatársainak, hozzáállásuknak.”
Segesváry AttilaSegesváry Attila, Origami-Bikini Kft.

*Kérjen Ön is árajánlatot és legyen Ön is az egyik elégedett ügyfelünk!

“Cégünk a keresőoptimalizálás témakörében nyújt segítséget az ügyfeleknek. Ebből adódóan a könyvelés és adóoptimalizálás témakörében nem volt elegendő információnk. Az információk megszerzésében segítségünkre sietett Szabó László és csapata. Mindenkinek csak ajánlani tudom az EU-TAX Kft-t amennyiben kérdései merülnének fel akár cégalapítás előtt vagy akár utána bármilyen pénzügyi témakörben.”

„Egy jó könyvelő nélkül egy vállalkozás semmit se ér, de mi megtaláltuk a működésünkhöz nélkülözhetetlen segítséget, az EU-TAX könyvelőirodát. Eddig mindig készségesen segítettek, ha bármilyen kérdésünk volt. Remélem a jövőben is számíthatunk az EU-TAX munkatársainak szakmai segítségére.”
Ludwig NeerLudwig Neer, CAS Software Kft.

*Ha meggyőztük kérjen visszahívást, hogy Önnek is segíthessünk!